Yoon Care – grijă față de frumusețea ta naturală

Yoon Care este un nou magazin online lansat în România, care oferă produse inovative de origine coreeană utile pentru îngrijirea zilnică a tenului. Rutina coreeană a îngrijirii pielii este arhicunoscută în toată lumea, tenul coreencelor având, de altfel, și caracterizarea de „piele de sticlă”.

De ce Yoon Care?

Așa cum spune și semnificația brandului, “Yoon” reprezintă tipul de om grozav, pe care toată lumea îl iubește pentru ceea ce este, iar “care” reprezintă îngrijirea delicată, iar echipa de profesioniști din spatele acestui magazin online prezintă o grijă nemărginită pentru clienții lor, atât din punct de vedere al selecției de produse, cât și pentru experiența completă cu platforma online și serviciile oferite.

Ce produse poți găsi în portofoliul Yoon Care?

Portofoliul de branduri și produse este în curs de creștere și se va completa în scurt timp cu game tot mai diverse. Toate produsele selectate și disponibile sunt din gamele Sioris, PACKage, I’m From și Avajar, acestea fiind testate în prealabil de echipa Yoon Care și de alte persoane specializate în frumusețe și îngrijirea tenului. Eficiența produselor a fost dovedită de nenumărate ori în Coreea – o țară cu pretenții și tradiție în îngrijire, în special a pielii.

Brandul Sioris are misiunea de a oferi cele mai fiabile produse cosmetice. Ingredientele organice de sezon sunt preparate imediat după recoltare pentru produse de îngrijire ce oferă o prospețime a pielii fără precedent. Denumit din primele litere ale cuvintelor „simple” și „original”, Sioris înseamnă modalitatea simplă de a valorifica prospețimea naturii. Produsele sunt fabricate din ingrediente fresh, sigure și cu certificări.

I’m From Skincare se distinge de alte mărci K-beauty prin abordarea sa față de transparență. Fiecare produs de la I’m From listează fiecare ingredient, precum și numele fermei unde au fost recoltate.

Yoon Care este un brand înclinat spre îngrijire, de aceea sunt foarte atașați și de valorile care țin de mediu, astfel încât toate produsele sunt vegane, eco-friendly și livrate în ambalaje sustenabile.

Poți folosi produse de calitatea coreeană chiar în România, comandate direct de pe www.yooncare.ro.

„Lumea o să te privească. Fă în așa fel încât să merite!” – Harry Winston

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.