CU ȘOAPTE PE BUZE

Bea-mă ca pe lapte,

Gustă-mă ca pe miere,

Rostește-mă în șoapte

Și-apasă-le pe buzele mele.

Ia-le de acolo tot tu,

Când spun “NU”

Tu dă-l prin miere,

Fă-l ca, totuși, în încheiere,

“NU” al meu să fie o plăcere!

Cum ar fi să poți lua dintr-un recipient șoapte? Să le apeși pe buze doar atunci când ți-e dor să le porți, să le oferi și să îți fie furate printr-o acoperire de alte șoapte? Sărutul.

Ce caut atunci când aplic pe buze un lip-gloss? Rezistență. La ore, prăjituri, întâlniri cu pahare de apă, prosecco, cafea fierbinte și la șoapte presate. La săruturi.

De ce rezistență, când îl poți aplica din nou și din nou? Căci cine vrea să suprapună cu ceva urmele de cafea și amprentele de șoapte?!

În perioada aceasta aplic pe buze un Crushed Oil Infused Gloss în nuanța șoaptelor, Sweet Talk, de la Bobbi Brown, achiziționat de pe Notino, ce păstrează fără a se risipi pe sine, plăcerile oricărei femei, enumerate mai sus. 

Ce mă atrage la el? Culoarea saturată pe care o oferă buzelor, efectul hidratant și catifelant și, mai ales, cel de lungă durată despre care v-am povestit.

Dacă acest tip de ruj nu este pe placul tău, am și o alternativă clasică și ușor luat peste tot, un Mini Crushed Lip Color, aparținând aceluiași brand minunat.

Păstrează-ți șoaptele în nuanțele tale favorite. I will “Sweet Talk”.

Make-up: Acatrinei Gabriella

WITH LOVE,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.