FOR WOMEN

Când m-am întâlnit prima dată cu iubirea, nu știam cum să o tratez. Nu cum să mă comport, ci cum să o tratez, ca și cum i-aș fi căutat un remediu pentru a o putea dizolva și a mă asigura că nu mai revine prea curând la forma aceea inițială care, se pare, mă speriase teribil. Am fost la medic cu simptome de greață, amețeli, dar nu mi-a dat niciun medicament. M-am dus, apoi, în grabă, la un psiholog, cu stările mele de anxietate pe care mi le crea acest nou sentiment, dar nu am plecat de acolo cu nicio recomandare de carte care să mă ajute. Am alergat, imediat, la preotul care mă aștepta zâmbind, și mi-a spus că, în același ritm, la fel de grăbit, să fug către iubirea aceea care m-a speriat atât de rău, căci voi găsi acolo remediul ideal. Cum se face că atunci când m-am întors, doar aruncând o privire, am găsit leacul fără ca cineva să îl rostească, urle, scrie, să îmi facă vreun semn, să îmi dea ceva de înțeles. Am știut pur și simplu că acolo este remediul. Dar, ce nu am știut, a fost că în acel moment, ceea ce voiam a lecui nu mai era demult iubirea, ci doar frica de a o primi în viața mea. Și a trecut. În goana mea de a scăpa de iubire, tocmai ea a fost cea care m-a făcut să vreau să o păstrez. Nu doar aproape, ci mereu.

Se spune că, din acea clipă în care femeia a lăsat iubirea să îi intre pe sub piele, și iubirea a lăsat totul pentru a se ocupa doar de fericirea sa.

Dacă aș putea alege o mireasmă cu care acest final ar putea fi acompaniat, ar fi tocmai FOR WOMEN, aparținând casei Jimmy Choo. Nu doar datorită denumirii, ci și pentru că notele sale susțin, parcă, o iubire fructată și clandestină: pară, portocală de Italia, orhidee tigru, patchouli și caramel.

Cu ocazia zilei de 14 februarie, Notino pune la dispoziție acest parfum bărbaților ce îl găsesc potrivit femeilor dragi, așadar FOR WOMEN, dar și o serie de alte produse destinate acestei zi romantice. Alte cadouri de Valentine’s Day pentru ele pot fi găsite aici, așa că alegeți miresmele care se potrivesc cel mai bine cu zâmbetul lor.

With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.