MY AMALFI AIR

Partea cea mai grea când îți schimbi locuința nu o reprezintă mobilierul, modul în care soarele îți pătrunde printre jaluzele și nici felul în care îți sună, mai nou, soneria. Partea cea mai rea prinde contur atunci când, cu ochii închiși, călătorind prin visele cele mai inaccesibile, respiri un aer mai străin decât tărâmul pe care, imaginar vorbind, pășești în gând.

M-am mutat din fosta casă în care, de-a lungul timpului, am avut grijă ca, fiecare colț să spună povestea mea preferată, cea a lămâilor din Amalfi. M-am mutat în casa care avea să îmi bucure atât de mult privirea, însă nu și simțul care ar fi transformat aerul în „acasă”.

Ce am făcut? Îți povestesc mereu despre Notino, de pe care îmi achiziționez majoritatea cosmeticelor, așa că mi-am zis că îmi poate înfrumuseța și aerul prin care pășesc. Am vrut să încerc ceva diferit față de tot ceea ce am lăsat prin porii fostului apartament, de aceea am ales, de data aceasta, un ulei aromatic, Mr & Mrs Fragrance Blanc Limoni Di Amalfi. Crin, lămâie, bergamotă, portocală, lemn de cedru, mosc. Așa se site Amalfi al meu, și nu doar într-un singur loc al casei, ci plutind până și în cele mai ascunse părți ale sale.

Pentru a te încuraja și pe tine să îți personalizezi casa olfactiv, îți ofer codul promoțional de -20%, valabil doar săptămâna aceasta, prin intermediul căruia, accesând categoria cu parfumuri pentru casă, să te poți bucura de experiența aromelor după care locuința ta tânjește: 20rohome.

Love your home! So, Love yourself!

With love,

C

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.