GARDEN LUNCH AT ZEN SUSHI DOROBANȚI


Intr-o zi de mai, vedete si bloggeri din Bucuresti au participat la deschiderea noii terase Zen Sushi Dorobanti.

Platourile de sushi au fost degustate de Antonia, Giulia Anghelescu, Ada Condeescu, Alexandra Simion, Cristina Stefania, Silviu Tolu, Lili Sandu, Ramona Olaru, Sasha Lopez, Marisa Paloma și Andreea Stravoiu.

Povestea ZenSushi a inceput acum 10 ani și are la bază pasiunea pentru mancarea japoneză, pentru armonia gustului și pentru lucrurile făcute corect.

Sufletul acestei povești sunt Iulian si Andrei, care și-au dorit să aducă adevăratul gust al preparatelor japoneze în Romania și să ridice standardele de calitate și servicii pe această nișă. Totodată, au facut produsele mult mai accesibile ca preț pentru bucureșteni, fără să facă rabat la calitatea ingredientelor.

In 2009, Iulian a decis să deschidă un restaurant care avea sa aibă mancare buna, cu ingrediente premium și era hotarât să nu repete greșelile observate la fostele locuri de muncă. L-a luat alături de el pe Andrei, cu care a pornit într-o cursă ce părea usor nebunească, la început.

ZenSushi a fost primul care a introdus în Romania conceptul de platouri sau meniuri de sushi și sashimi. Astfel, poți descoperi nebănuite combinații și gusturi pe care nici nu te-ai fi gândit că le vei putea simți.

Aici a fost servit si mâncat primul Spicy Tuna Tempura Maki. Tot aici a fost văzut și degustat prima dată spectaculosul Dragon Maki – o apariție pe cât de sofisticată, pe atat de savuroasă. 

Duck Harumaki – adica role de orez cu carne de rață și legume – este, și el, un preparat marca ZenSushi.

Dar pentru că am menționat Campionatul Mondial de Sushi, nu putem să nu aducem vorba și de preparatul care l-a plasat pe Iulian în primii 10 sushi chefs din lume. World Cup Sushi înseamnă somon marinat pe pat de orez, cu trufă neagra și, desigur, câteva ingrediente secrete.

Toate rețetele sunt gândite, pregătite și testate de Iulian și Andrei.

Iată de ce ZenSushi înseamnă cel mai japonez sushi pe care îl poți mânca în Bucuresti: la ZenSushi poți fi mereu sigur de ingrediente proaspete și de calitate premium.

Deschis în 2014, ZenSushi Dorobanți este unul dintre cele mai populare restaurante ZenSushi. Cu un ambient chill, de lounge, acesta poate găzdui 72 de persoane în interior și 38 pe terasă.

ZenSushi Dorobanți se află la o aruncatură de băț de Piața Dorobanți, pe Strada George Călinescu, la nr. 15. Mai este cunoscut și sub numele de ZenSushi Călinescu sau ZenSushi Floreasca.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.