INTERNATIONAL WOMEN’S DAY

Tu, cea care ți-ai tuns părul din dorința de a schimba ceva în viața ta, tu, cea care îți găsești greu motivația, sau tu, cea care faci compromisuri pentru cei care te-ar lăsa pe tine, de fapt, pe locul doi, tu, cea cu un zâmbet cald ca ploaia de iulie și un suflet înnourat ca furtunile lui octombrie, sau tu, cea care ai înțeles că frumusețea interioară se simte mai bine decât rujul ăla roșu pe care l-ai cumpărat pentru a-l impresiona pe el, tu, cea care ai realizat că există și alte orizonturi, după linia de orizont pe care o credeai unică, sau tu, cea care plângi în hohote la fiecare film în care ei doi se separă, tu, cea care mănânci spaghete carbonara cu poftă, deși ți-ai propus să renunți la paste făinoase, tu, cea care râzi, tu, cea care strigi, tu, cea care te joci, tu, cea care uneori minți, sau tu, cea care nu știi ce să faci cu viața ta, ori tu, cea tăcută, tu, cea care visezi cu ochii deschiși, sau tu, cea care ai renunțat să mai cauți răspunsuri la întrebări, tu, oricum ai fi, orice ți-ar plăcea, oricum ai simți, ești unică, ești specială, TU ești FEMEIE, și asta te face atât de prețioasă!

…atât de prețioasă, și totuși, nu vei ști niciodată cât anume, până când vei înțelege că ești singura care te poate ajuta să o simți prin toți porii. Zâmbește-le lor, dar zâmbește-ți și tie, mulțumește-le lor, dar rostește-ți o și ție, iubește-i pe ei, dar iubește-te, întâi, pe tine. Sunt sigură că ai atâtea vorbe nobile să îți spui, și totuși te cerți, te eviți în oglindă, te superi, te învinuiești, te pierzi pe tine, TU, cea prețioasă, printre ei.

Poți fi orice îți trece prin cap și…cine a zis să-ți limitezi lista de dorințe?! Poți avea zâmbetul, geanta, vacanța, îmbrățișarea, parfumul, petrecerea, iubirea, poți avea tot ce îți dorești din clipa în care vrei crede că ești capabilă să obții îndeplinirea viselor pe care le atingeai seara, târziu, doar cu gândul. Nu vreau să cred că nu ai vise mari și sper să fii convinsă că te vei bucura până și de cele care par a fi imposibile, dar nu sunt. Visele tale sunt totul, iar cum totul e posibil, e clar că și visele tale sunt.

Vreau să contribui și eu la îndeplinirea dorințelor tale mici, pentru început, dar care te fac să zâmbești ca un copil, pentru că, deși am spus că suntem unice, noi, femeile, avem multe lucruri în comun, iar acest fapt mă ajută să pot afirma cât de mult te va entuziasma o reducere de 8%, de ziua noastră, de 8 martie, la produsele pe care le-ai tot vânat pe Notino. Eu am pus ochii pe un parfum Gucci, Oud, ce aduce puțin a cel pe care ți l-am prezentat în articolul precedent, Juliette Has a Gun, însă acesta, fiind unisex și având ca note de bază patchouli, agar, mosc, cihlimbar, te trimite, mai mult, într-o zonă a sexului tare. Dar asta era și ideea, ți-am zis…poți fi orice îți dorești. 🙂

Dacă nu te poți hotărî cu privire la un parfum, și nu pentru că noi suntem indecise, ci fiindcă magazinul online îți oferă multe variante, te anunț oficial că îți vei petrece ziua încercând să alegi ce să mai scoți din coșul de cumpărături, pentru că mie cam așa mi-a fost când m-am uitat printre aceste truse de machiaj.

De 8 martie ne prețuim și ne răsplătim, și nu doar cu un mulțumesc.

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.