#SummerYourself

Fiecare vară mă găseşte în punctul de a face schimbări, de parcă întâi iunie mă întreabă la miezul nopţii ce îmi propun, mai exact, sau ce am de gând să mai schimb la mine în anotimpul preferat. Şi cred că nu modific mare lucru, de fapt, rămân aceeaşi, aceeaşi persoană care, prin firea ei, reprezintă o continuă schimbare, o avalanşă de personalităţi ghemuite într-un singur suflet, care se activează, pe rand, la un moment dat.

Fiecare personalitate ce zace în mine se mândreşte cu stil aparte, care reuşeşte să îşi lase amprenta în toate lucrurile pe care le fac: de la modul în care îmi reamenajez camera la nesfârşit (şi ea într-o continuă schimbare), îmi aleg playlist-ul cu muzică pentru iPod (niciodată aceeaşi, căci mood-urile diferite aduc cu sine band-uri preferate), până la felul în care îmi selectez hainele pentru outfit-urile zilnice şi îmi realizez machiajul. Da, make-up-ul chiar spune multe despre felul în care te simţi şi despre ce vrei să le transmiţi celor care te privesc, aşa că multitudinea mea de mood-uri specifice gemenilor, în general, nu se poate pune de acord unui singur tip de fard, fapt ce are şi părţile lui bune, căci mă pot bucura de o versatilitate pe care însăşi vara o încurajează.

Unul dintre look-urile pe care le îmbrăţişez vara aceasta nu le-aş fi văzut asociate mie până acum, nu mai poate fi vorba nici de unul disco-electric şi nici măcar unul compus din piese minimaliste. Experimentez o zonă uşor retro, de aici şi alăturarea cămăşii în dungi pantalonilor scurţi high-waisted cu buline L’Armario, adăugându-le o pălărie de paie, sub al cărei bor se zăreşte o eşarfă de mătase în negru, roşu şi alb, culorile cu care m-am jucat pentru realizarea outfit-ului. Mai aveam nevoie de încă ceva care să mă ajute să îndrept această nouă apariţie către eleganţa pe care voiam să o regăsesc în rezultatul final: produsele de machiaj  care să se îmbine cu starea mea de spirit ce, ai zice că fredonează „La vie en rose”.

Cu toate că blamam faptul că trebuie să mă conformez fiecărui look pe care îl abordez şi să mă fardez diferit, achiziţionarea de cosmetice în faţa laptopului este şi va rămâne una dintre activităţile cărora nu le pot spune nu. Vara mă vrea mereu altfel, aşa şi sunt, astfel, din nevoia de a arăta exact aşa cum personalitatea schimbătoare mi-o cere, mă „afund” în sutele de produse de pe Notino, de unde mi le-am procurat şi pe cele care au contribuit la make-up-ul de astăzi:

  1. CLINIQUE Superprimer
  2.  Fond de ten ESTÉE LAUDER Double Wear Stay-in-Place
  3.  Pudră bronzantă CLINIQUE True Bronze
  4. Paletă farduri MAKEUP REVOLUTION Mermaids Forever
  5. Eyeliner L’ORÉAL PARIS Super Liner Perfect Slim
  6. Rimel LANCÔME Grandiôse
  7. Kit pentru sprâncene NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyebrow Cake Powder
  8. Iluminator THEBALM Mary – Lou Manizer
  9. Ruj creion REVLON COSMETICS ColorBurst  nuanţa 215 Shameless

Reinventează-te şi tu, jocă-te cu hainele şi cosmeticele, lasă-te dusă de val şi aleargă după ceea ce personalitatea ta îţi cere să vadă în faţa oglinzii. Fie că preferi un look disco-electric sau hippie-boem, un bronz strălucitor sau o apariție în stilul anilor 80′, îndrăznește să fii mereu alta vara aceasta. Împreună cu Notino România te provocăm să postezi pe pagina ta de Instagram un colaj sau un carousel care să te surprindă în două look-uri diferite, cu hashtag-urile #SummerYourself și #notinoromania. Astfel, intri în CONCURS până pe 13 AUGUST, pentru șansa de a câștiga un voucher de cumpărături de 900 RON.

Aşa că, #SummerYourself şi arată-ne cum te-a transformat vara aceasta!

With love,

C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.