DRESS LIKE SPRING

În fiecare primăvară îmi scot din dulapuri toate hainele şi incep să le aranjez strategic, astfel încât să las prea puţin la vedere piesele negre. Ştiu că negrul ne salvează de la orice şi că este soluţia ideală atunci când inspiraţia pentru alcătuirea unui outfit de apreciat ne cam părăseşte, ştiu că negrul este atemporal şi, pe lângă asta, se pare că mai ştiu că în unele situaţii arătăm mult mai fresh fara el.

Dacă e să aruncăm o privire asupra situaţiei actuale de pe catwalk, ne vor vrăji şi impresiona noile creaţii ale căror nuanţe vibrante trebuie să le includem şi noi în sacoşile de cumpărături. Cel puţin un element greener, galben primrose sau flame red adăugat şi parcă incepi să miroşi a primăvara care a aterizat pe podiumul de la Milano.

Eu m-am jucat cu un roz yarrow care mi-a tăiat răsuflarea când l-am vazut pe o rochie splendidă, greu de ignorat de la Bottega Veneta, la care am adăugat o piesă statement sezonul acesta: cămaşa reinterpretată. Eu am ales-o pe cea de la Jadu, căci în ultima perioadă sunt tare obsedată de acest tip de mâneci pe care mi-aş dori să îl regăsesc în cât mai multe ţinute.

Mi-am luat cu mine accesoriile aurii şi sunt gata să mă plimb pe străzile Bucureştiului cu soarele acesta strălucitor care mi-a lipsit.

With love,

C

10 Comments
  1. The vacation special deals offered are believed as a selection of possibly the most preferred and therefore within your budget all over the globe. Quite a number of hostels can be proudly located inside property which is accented who has striking seashores encouraging crystal-clear rivers, contingency of an Ocean. hotels compare rates

Leave a Reply

Your email address will not be published.