CHRISTMAS AGAIN

Lumini, globuri, scorţişoară, miros de brad şi mandarine. 
Vin fiert, ghirlande, nuci, miros de sarmale şi ciocolată amăruie.
Colinde, ruj roşu, pijamale colorate, miros de lumânări parfumate şi sosete cu reni.

Crăciun fericit!

Am aşteptat mult timp această perioadă ce îmi pare a fi mai scurtă cu fiecare an ce trece. Se simte diferit mereu, dar întotdeauna mă încarcă cu aceeaşi doză uriaşă de energie pozitivă.
La 5 ani îmi doream bebeluşii plângăcioşi pe care îi vedeam în reclamele de la Noriel, la 10 ani un telefon cu cameră rotativă, la 15 o geantă de la casa de modă pe care o voi adora mereu, iar acum, la aproape 20 de ani, îmi doresc să primesc cele mai calde îmbrăţişări de la cei dragi, e primul an în care am relizat că am absolut tot ce îmi trebuie, doar privind adânc în nişte ochi mari şi iubitori.
Nu ştiu câţi ani ai tu acum, dacă vrei un nou smartphone sau o poşetă Chanel, nu ştiu dacă ai primit în fiecare an cadoul pe care ţi l-ai dorit şi nu am nici cea mai mică idee daca ai daruit ceva Crăciunul acesta. Dacă nu, dă share cu zâmbete în jurul tău şi vei primi înzecit, căci despre asta este vorba, de fapt, despre bunătate şi căldură. 
De la mine ai un „Mulţumesc!” pentru că îmi citeşi aceste rânduri, un „Sper!” să fii mai bun anul acesta şi încă ceva. Am pregătit pentru tine si EL sau EA doua outfituri pe care le-am compus cu dragoste şi cu gândul la Moş Crăciun. Sper să iţi fie de folos mâine când vei ieşi să bei o cafea şi să îl conduci pe bărbos spre Laponia. 


With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.