TRY SOMETHING NEW

Dincolo de colindele de pe MagicFM cu care mă plimb prin oraş, dincolo de luminiţele la care mă holbez ca un copil de 5 ani, dincolo de faptul că iubesc Crăciunul şi fiorul care mă învăluie de Ajun, dincolo de toate astea, astăzi mă abţin să împărtăşesc cu tine o postare de sărbătoare, căci o păstrez pentru mâine, când poate vei împodobi bradul şi vei fi întru totul fermecat de vibe-ul pe care ţi-l trimite sosirea Moşului.

Astăzi este despre un outfit drag mie şi despre un îndemn pe care ţi-l adresez, şi anume, ieşirea din zona de comfort. Îţi propun să încerci şi alte mixuri, diferite de cele cu care te-ai obişnuit, să faci unele asocieri vestimentare prin care să ieşi în evidenţă, să creezi o poveste în jurul a ceea ce porţi şi să faci asta mai des.
Aud mereu: „Îmi place foarte mult, dar eu nu aş putea să port.”. Mă repet mereu spunând asta, însă totul ţine de atitudine, aşa că umblă şi repară asta, ai mai multă încredere în ceea ce eşti, în ceea ce poţi fi, şi chiar şi cea mai ciudată piesă vestimentară va arăta interesant, asta pentru că o porţi TU.

 

 

 

WHAT I WORE:

 

 

With love,
C
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.