BE THE BEST VERSION OF YOU

Am momente în care mă plimb pe străzi și analizez, încerc să cunosc, să privesc lumea şi să mă descopăr pe mine, să caut în alții ceea ce mie îmi lipsește și sa le ofer lor ceea ce știu ca au nevoie.

Am momente în care alerg, alerg de la lucrurile care ma obosesc și înfundă in neliniști spre locuri noi şi calde care mă ridică spre iubire şi recunoștință.
Am momente în care mă așez și mulțumesc, nu mai caut nimic și doar respir fericirea de care m-am agățat și zâmbesc pentru că știu că orice situație ma face sa fiu o versiune mai reușită a ceea ce am fost, și o variantă mai slaba a ceea ce voi deveni mâine.
Ti-am zis cu ce mă ocup în viața de zi cu zi, printre cele de mai sus, mai fac și altele; sunt studentă, blogger, fiică, prietenă, iubită și om. Om, așa imi place cel mai mult să ma descriu când vine vorba de autocaracterizări, și când vine vorba de alții, asta mi-ar plăcea sa văd in toți, un lucru atât de banal și totuși atât de greu de găsit. Și totuși, am găsit pe o stradă îngusta din București ceea ce vreau să cred ca voi fi mereu și eu. Am pășit intr-o casă cu o poveste frumoasă și am plecat gândindu-mă că ceea ce porți cu tine, precum fericirea, adevarul și recunoștința te fac cu adevărat special. Asta, și poate o geantă cu un design minunat, haha. Geanta o poți cumpara de pe Tiara Concept Store, dar lucrurile despre care ți-am vorbit, nu sunt de vânzare. E timpul sa deschizi o poartă spre tine şi să culegi ceea ce trebuie sa primeze in viața ta.


With love,
C

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.