6 WAYS TO WEAR A SCARF THIS FALL

O esarfa este mereu binevenita atunci cand prezenta vantului se face simtita si incepi sa ingheti usor, usor, incat nu stii cum sa te acoperi cat mai bine, tocmai pentru a tine frigul departe de partile dezgolite ale corpului.
 „…the world is your runway.” spunea sofisticata Coco Chanel, de aceea, oricat de frig ar putea fi, eu zic sa nu uitam de rolul esetic al acestui accesoriu, de modul in care iti poate imbunatati intreaga tinuta si de faptul ca trebuie sa arati fabulos si la -3 grade.
„Accesorizati, accesorizati, accesoriati…” sunt vorbele aceleiasi femei care a revolutionat moda si, daca tot tinem cont de ele, ar fi pacat sa nu facem acest lucru in cel mai stylish mod cu putinta. De aceea, am pregatit 6 moduri in care iti poti prinde esarfa toamna aceasta:

1.

Aceasta metoda nu este una dintre cele mai calduroase, insa a-ti innoda esarfa la gat, lasand ca varfurile acesteia sa arate ca niste urechi de iepure pe o piele dezgolita neglijent, pare a fi reteta ideala pentru o toamna chic.

2.

Pare a fi un trench, insa nu ne-am indepartat de categoria la care faceam referire, doar ca, de aceasta data, prin acest mic truc, accesoriul tau de infasurat in jurul gatului a luat o alta forma si cu ajutorul unei centuri, look-ul tau pare a fi scos din revistele de moda.

3.

Vom cobori o idee mai jos, tocmai spre a-ti propune sa inlocuiesti o curea banala cu o esarfa care sa adauge un plus de culoare si stil tinutei alese.

4. 

Daca palariile ti se par mult prea prezente in multimea din care faci parte, da-ti-o jos pe cea pe care o porti si inlocuieste-o cu o esarfa pe care ti-o poti prinde oricum iti trece prin minte si, nu numai ca nu vei suferi din cauza vantului, dar vei arata si cel mai original.

5.

Accesoriul tau prezinta o lungime extrem de evidenta? Atunci metoda din fotografie este solutia ideala. Renunta la clasica „infofolire” si lasa-ti accesoriul sa se joace cu vantul.

6.

Daca niciuna din cele 5 variante de sus nu te-a convins, ei bine, cred ca metoda aceasta o va face, caci mie imi place la nebunie si abia astept sa o pun in practica. 

So, what’s your favourite?!

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.