FUR COLLAR – MY FAV

Perioada de dupa trecerea dintre ani si pana tarziu, spre inceputul lunii martie, e marcata, in ceea ce ma priveste, de o monotonie obsedanta, greu de transpus in cuvinte. As vrea sa pot accelera putin trecerea timpului pana undeva prin iulie, sa ma pot vedea detasata de emotiile examenelor finale si sa ma pot sti cu un pas inainte spre atingerea visurilor mele.  Dar chiar si asa, cu mood-ul acesta lipsit de viata, incerc sa gasesc partea buna a lucrurilor si pentru ca preocuparea mea principala este legata de tendinte si moda, in general, nu pot sa nu recunosc ca daca acum ar fi fost 30 de grade, un cer senin si acea senzatie de „hai sa fugim la mare!”, nu m-as fi putut bucura de unul dintre accesoriile mele preferate, la momentul actual, si anume gulerul de blana! 

De ce imi place atat de mult? Pentru ca e extrem de sofisticat si totusi, versatil: poate fi purtat in timpul zilei, prins cu o curea in talie sau, pur si simplu, lasat liber, caci rezultatul va fi acelasi: cel de a scoate din anonimat si cel mai boring outfit aleas sub presiunea intarzierii la scoala sau birou. Acelasi accesoriu, pretentios, ai spune, la prima vedere, poate fi adaugat si unei rochii elegante de seara, de aceasta data, pentru accentuarea tinutei classy cu care te poti prezenta la un eveniment pe masura.

Eu am optat pentru un guler rosu din blana artificiala, achizitionat de pe boohoo.com, ce i-a oferit camasii made by me un aer mult mai stylish. Partea de jos a tinutei consta intr-o fusta Zara, al carei print mi-a captat atentia, insa nu m-am putut abtine sa nu ii fac cateva schimbari, asa ca fusta a suferit unele transformari, iar acum arata total diferit fata de varianta sa originala. Sper ca va place la fel de mult pe cat imi place si mie!

With love,
C.

DeClub.ro
1 Comment
  1. As you will inevitably learn on your path to losing weight, effective weight loss is not only about watching what you eat, but much more about changing your lifestyle. This means changing your habits and how you approach your day-to-day life. Read this information to help you throughout the process.

Leave a Reply

Your email address will not be published.