MY KIND OF SNOW WHITE

Ce copil nu a iubit povestile de noapte buna? Care dintre noi nu adormea cu gandul la personajul, eroul preferat de care parintii erau deja plictisiti pana peste cap numai la gandul ca vor fi nevoiti sa reciteasca povestea lui seri la randul? Obsesia mea era Snow White, cei ce mi-o citeau mereu erau cazuti de mult timp in rutina, incercau sa mai schimbe firul narativ, sa o faca mai rea, mai urata, cu speranta ca voi asculta si alte povesti inainte sa adorm, dar nu prea le-a iesit niciodata, asa ca am ramas fidela aceleiasi carti pe care ei o deschideau oftand seara de seara, ani intregi, pana am invatat eu sa citesc, prematur as spune, pentru ca voiam sa rostesc eu acea poveste si visam sa am si eu povestea mea. 

As vrea, totusi, uneori, sa ma intorc la vremea in care nu aveam „povestea” in mainile mele, la vremea in care chiar credeam in „fericiti pana la adanci batraneti” si in care eram
convinsa ca apogeul rautatii e reprezentat de acea vrajitoare pe care o puteam scoate din calcul odata ce dadeam la pagina urmatoare. Imi doream intotdeauna sa fiu ca Snow White intr-o zi, sa traiesc partea frumoasa a povestii ei, dar cu timpul am realizat ca cel mai mult imi doresc sa fiu eu, sa am povestea mea, si nu orice poveste, una despre care sa se scrie mai departe, si daca nimeni nu o face, o voi face eu, i’ll write here my own story. Si pentru ca nu m-am putut desprinde in totalitate de pasiunea mea exclusiva pentru Snow White, ea a reprezentat inspiratia mea pentru ziua de astazi.

Daca ar fi sa ne imaginam cam ce ar fi purtat daca s-ar fi nascut in anii ’90, cred ca sacoul si fusta silver pe care le-am ales pentru acest look ar fi reprezentat o parte din alegerile ei vestimentare pentru acest sezon. Si cum iarna aceasta se poarta culorile puternice pentru buze, am folosit un ruj burgundy, aplicat deasupra balsamului care nu lipseste din poseta mea cat timp vremea nu e tocmai blanda, astfel ca utilizatea lui este foarte importanta in evitarea aspectului descuamat al buzelor ce trebuie sa arate mereu perfect. 
Cand viata ma va face sa cred ca finalurile fericite sunt doar un basm, ma voi duce din nou cu gandul la ea si voi visa la idealurile mele pana cand acestea vor deveni realitate.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.