STILL ROCK MY TIGHT BRAIDS

Am si acum in minte imaginea mamei, chinuindu-se dimineti de-a randul la coditele mele impletite, de un saten inchis, usor ondulate la capat, ce ma insoteau pe holurile scolii generale, in graba de a ajunge la timp pentru orele ce imi pareau a fi prea lungi cateodata. Cu toate ca stiau deja raspunsul, ochii ei obositi ma intrebau mereu: „Sigur nu il vrei doar prins la spate?”, insa ma alegeam, spre bucuria mea, cu coditele pe care le purtam mereu atat de mandra. Stiam ca parul meu nu va mai fi, cu timpul, aranjat la fel…pana astazi.
Cei de la meteo ma deruteaza din cand in cand, asa ca peste topul negru suficient de scurt incat sa dea frau liber razelor de soare sa imi mangaie pielea dezgolita, am imbracat camasa din denim(must have) care nu poate lipsi din dressingul nimanui. Eu am achizitionat-o din H&M, insa se gaseste cam peste tot, revenind pe piata dupa impactul pe care l-a avut in anii ’80. Sunt extrem de multe posibilitati de a purta acest articol vestimentar, insa alegerea mea a constat in combinarea lui cu o fusta neagra si cu noii adidasi Originals by Rita Ora. 
Outfit? Done.
Hairstyle? Done too.
Imi inchei sireturile strans si ma indrept catre oglinda. Cu siguranta voi mai incerca look-ul acesta si altadata. Sincer, impletiturile difera putin de cele de atunci. Haha, poate din cauza ca acum nu mai am cerneala prin par, ci doar un pigment mai deschis ce imi scoate mai bine culoarea ochilor in evidenta. 
You should try this hairstyle too. It’s never too late for some tight braids.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.