3 WAYS TO MAKE YOUR WEEKEND COUNT

Pentru majoritatea, zilele lucratoare sunt obositoare, nu reprezinta altceva decat o mare acumulare de stres si energie negativa. Esti grabita, nervoasa, iti versi cafeaua, iti patezi camasa si parul ti se lasa imediat cum ai iesit din casa. Ai toate motivele sa astepti sfarsitul saptamanii si doza de relaxare pe care o meriti si dupa care tanjesti inca de luni. Cred ca toti avem momente in care weekend-ul e prea plictisitor, in ciuda asteptarilor. Nu stii cum sa eviti asta? Uite 3 moduri prin care sa iti faci un sfarsit de saptamana special:

1. Do something new

E important sa facem ceva nou, sa vedem ceva diferit si sa iesim din monotonia continua. Sambata am mers la Cirque du Soleil. A fost intr-adevar uimitor, o experienta unica, merita sa mergeti daca veti avea ocazia. Abia astept sa revina in Romania!

2. Eat, read, love, sleep, drink something & repeat

Cu siguranta asta e reteta fericirii mele! Am nevoie intotdeauna de ceva dulce care sa imi dea energie, nu cred ca as putea rezista prea mult fara prajituri sau ciocolata; cititul ma relaxeaza, fie ca e vorba de bloguri, reviste sau unele carti de care nu ma pot dezlipi; iubirea pe care o primesc si o ofer celor din jur ma face mai buna, mai frumoasa si mai intelegatoare, iar apoi am nevoie de un racoritor si multa odihna, haha!
Cam asa functioneaza la mine.:)


3. Look good and feel good in your own skin

Dupa o saptamana lunga, tot ce vrei e sa te simti bine si sa te relaxezi, dar nu cred ca vreo femeie le poate face pe cele doua daca nu se simte bine in pielea ei. E esential sa faci ceva pentru tine, sa porti rochia in care te simti frumoasa sau sa iti pui accesoriul potrivit. Care ar fi acela? Cu siguranta, zambetul.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.