GOOD BYE, 2014!

Iau in mana ceasca de ciocolata calda si caut telecomanda pierduta prin asternuturile albe. La televizor nu e nimic interesant, iar sunt nevoita sa revad episoadele din „Keeping up with the Kardashians”; clar nu e nimic de facut. Ianuarie, back to business & raceala de dupa sarbatori-suficient de deprimant incat sa imi doresc sa adorm cat de repede posibil si sa ma trezesc nu mai devreme de luna aprilie.
Ma invelesc cu patura ce miroase a brad, o trag pana deasupra urechii, de parca m-as ascunde de plictiseala continua de afara si incep sa mi se deruleze in minte imagini ce ma fac sa imi doresc ca vacanta sa nu se fi terminat chiar acum.
Sarbatorile chiar au o importanta aparte pentru mine, ma incarca cu energie pozitiva si imi ofera un sentiment de implinire si fericire fara margini cand ii simt aproape pe cei dragi, cand primesc cele mai calde imbratisari si ofer cele mai sincere zambete. 

Impodobirea bradului de Craciun e unul din momentele mele preferate. De mica asezam glob cu glob, plina de entuziasm si asteptam sosirea Mosului cu sufletul la gura. Se pare ca si anul acesta am fost cuminte. 🙂

New winter outfits

New Year outfit

In noaptea trecerii dintre ani am decis sa port o rochie neagra cu tinte aplicate. Pentru ca anul acesta „the wet hairlook” a fost in voga, mi-am coafat parul conform tendintelor. Rochia fiind suficient de incarcata, un make-up simplu si la indemana a fost exact ce trebuia.

Am avut parte de un decembrie superb. Fara persoanele speciale din jurul meu, fara prieteni si familie nu ar fi fost niciodata perfect. A trecut inca un an plin de rasete, plansete, clipe memorabile si oameni frumosi. Multumesc ca ati facut parte din el si imi dati motive sa zambesc!

With love,
C.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.