THE URBAN CASTLE COLLECTION

Zi de zi rasfoiam reviste de fashion, urmaream cele mai mici detalii, o luam iar de la capat si imi spuneam ca trebuie sa fac si eu asta, ca nu m-as vedea facand altceva. De multe ori cand ma gandeam la acest lucru, intervenea frica de a nu esua, insa cred ca nu exista esec cand pasiunea e atat de mare si dorinta de a spune ceva prin intermediul creatiei este pur si simplu uriasa, incat nici nu mai conteaza efortul si munca ce trebuie depusa, atata timp cat ai un vis de indeplinit!
Inceputurile sunt cele mai grele, nu intotdeauna atat de spectaculoase, insa totul se poate perfectiona daca exista dedicare, interes si scopul binecunoscut ce trebuie atins. Mi-am zis ca acesta este momentul, ca trebuie sa incerc si ca o sa reusesc. Balul Bobocilor al colegiului la care invat, „Vasile Alecsandri” Bacau, a fost evenimentul perfect, gazduit de Teatrul de Vara „Radu Beligan” Bacau, pentru a crea cateva tinute: 10 pentru baieti si 2 rochii pentru fete. 

Timpul a fost foarte scurt, astfel ca in cateva saptamani a trebuit ca aceasta colectie sa fie gata. Sincer,  nu mi-a fost greu sa ma decid asupra temei pe care trebuia sa o abordez si de aici a aparut foarte repede si numele colectiei: The Urban Castle.

Multi m-au intrebat de ce „urban”? De ce non-culori? De ce totul minimalist si nu altfel? Care au fost sursele mele de inspiratie? Cred ca a fost o decizie de moment, asta mi-a trecut prin cap si am pus in aplicare.

Cu 5 zile inainte ca prezentarea sa aiba loc, am reusit sa duc totul la bun sfarsit; camasile, tricourile si cele doua rochii au fost gata si am putut rasufla usurata. 

Ziua de vineri a venit extrem de repede si odata cu ea si momentul mult asteptat de mine: prezentarea colectiei The Urban Castle:

Cred ca toate au un inceput. Acesta a fost inceputul la ceea ce imi doresc sa fac pe viitor. Vreau sa progresez si sa imi urmez visul in continuare; nu iti poti trai viata din plin decat daca faci ceea ce iti place cu adevarat – asta ar fi adevarata implinire. 

Tin sa le multumesc celor care m-au sustinut, m-au incurajat, mi-au fost aproape si cred in mine.

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.