LADY OF DEAD FOR HALLOWEEN

Fantome? Caramele? Felinare? Panze de paianjen? Miroase a Halloween! Chiar daca originea sarbatorii este celtica, s-a raspandit destul de repede in majoritatea tarilor, ajungand, astfel, si pe la noi, aprinzand dorinta de a purta cel mai infricosator costum pentru a se potrivi perfect cu dovlecii sculptati in fiecare an din ce in ce mai original, alaturi de decoratiunile horror sau vesele, fie cu vrajitoare, furnici sau soareci.
Am avut mereu o atractie pentru lucrurile care ne testeaza imaginatia, originalitatea si simtul artistic. Halloween-ul este momentul perfect pentru ca acestea trei sa fie puse in valoare. 
De data aceasta nu am putut astepta pana pe 31 noiembrie, asa ca, acum cateva zile, Andra Dragastan, o make-up artista extrem de talentata, m-a transformat in „Lady of the Dead”, doar cu o paleta de culori si cu multa indemanare. Vino Watt (Andrei Chiriac), a imortalizat momentul, oferindu-mi niste portrete de care sunt extrem de incantata si am decis, astfel, sa impart cateva fotografii cu voi.

Se spune ca acest personaj avea grija de oasele mortilor. Astazi se sarbatoreste „Dia de los Muertos” decorand mici altare cu flori, candele si mici ofrande pentru cei ce nu mai sunt in viata.

Nu e prea tarziu sa va inspirati din fotografii daca petrecerea nu a inceput inca. Va doresc distractie placuta! Eu ma voi retrage si voi incerca sa ma pregatesc pentru meciul din seara aceasta. Da, acolo se va tine Halloween-ul pentru mine, ca mai apoi sa sarbatoresc victoria echipei de fotbal favorite in Centrul Vechi.😄

With love,
C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.