LARGE SWEATER WHEN I HATE THE WEATHER

Caldura infernala, temperaturile extrem de ridicate? Niciodata nu mi-au placut. Iar statul la plaja nu a reprezentat una dintre prioritatile mele in timpul verii, insa cand frigul ma face sa ma incui in micul meu apartament primitor, cu o superba priveliste spre lac, facandu-ma sa imi doresc sa mai pasesc afara doar ademenita de mireasma primaverii, incep sa imi lipseasca serile caniculare si zilele in care soarele imi topea si ultima lingurita de inghetata.
Chiar daca ne surade sau nu ideea, sunt lucruri la care trebuie sa ne adaptam, trebuie sa gasim solutia cea mai buna pentru a ne simti in largul nostru si pentru a straluci indiferent de conditiile meteo. Astfel, „must-have-ul” toamnei, puloverul oversize, incredibil de confortabil, m-a protejat de vantul care nu pierde nicio ocazie din a-mi da planurile vestimentare peste cap, are un efect vizual remarcabil, este practic si simplu de incadrat in diverse outfit-uri. Desi la prima vedere nu pare un element feminin, se poate obtine cu usurinta o tinuta ce va capta numeroase priviri, mai ales daca vei alege o pereche de cizme lungi, ideala pentru sezonul rece, ce va contribui in mod deosebit la atitudinea impunatoare.

La o tinuta lejera, parul trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu outfit-ul comod si deloc sofisticat. Astfel, atat de indragit in ultima vreme de vedetele hollywoodiene, am abordat un „wet hair look” ce a reusit intr-un timp atat de scurt sa detroneze coafurile romantice si sa isi faca loc pe podium la cele mai grandioase prezentari de moda. 

Extrem de practic, parul cu aspect umed, caracterizat prin noncomformismul de care da dovada cu care a si cucerit, poate fi realizat surprinzator de repede in momentele in care nu ai timpul sau dispozitia necesara pentru ceva mai complicat. Folosind un pieptan cu dintii rari, gel de par si putin fixativ la final, poti arata la fel de fabulos ca si Kim Kardashian, Taylor Swift sau Heidi Klum.

With love,

C.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.