AUTUMN VIBES

Frunze aramii, pamant amortit poleit de razele palide ale soarelui. Mi-a lipsit octombrie si parfumul vantului tomnatic. Cu ani in urma, obisnuiam sa ma plimb ore in sir prin parcurile pictate cu rosu aprins si galben ruginiu, admiram schimbarile si nuantele de culori pe care copacii le afisau si ma aplecam adesea dupa palaria care mereu zbura departe de a-mi proteja parul, de un negru inchis pe atunci.
De data aceasta, am renuntat la acel accesoriu. Am preferat sa imi pun in spate rucsacul de la Zara atat de incapator ce ma tenta sa depozitez in el atmosfera toamnei si sa il deschid la iarna pentru a da putina culoare zapezii de un alb imaculat. Cred ca noile New Balance-uri s-au potrivit ca o manusa outfit-ului abordat. Nu ma pot hotari sa va spun langa ce arata mai bine: alaturi de covorul de frunze sau langa rochia larga, atat de comoda pentru o iesire in parc. Cu siguranta design-ul lor iese in evidenta; exact ce imi doream!

La un moment dat, am fost distrasa din povestea mea de toamna de un perete cu graffiti. Fiind pasionata de orice forma a artei, m-a fascinat si nu m-am putut abtine din a face cateva fotografii.

Am profitat de atitudinea ingaduitoare a toamnei de data aceasta, insa presimt ca la urmatorul shooting nu ma voi mai putea lauda cu nimic deasupra genunchiului; sper, totusi, sa ma insel.

With love, 
C.

FOTO: Bianca Irofte
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.